Bongrill Restaurant Interior Design

Bongrill restaurant kick off construction in Tongzhou east of Beijing.


Within the new Donglang movie industrial park the first ideas consider the theme of its surroundings art and industrial. Aiming to become a spot to not only serve the park itself but also the dynamic increasing population of Tongzhou, a new center with a great developing in recent years.

It's program offer an outdoor terrace where users can seat and have a coffee or afternoon tea surrounded by trees, stone and water. We intent to bring nature in a carefully design balance.


Through the garden two entrances had been organized from both sides, the park and the street. A double height space welcome the visitors with an impressive view of the bar and it's back wall, featuring a shelve made out of bronze to support wine bottles, liquor and cups. Over the bar a master piece lighting feature add dynamism and art sense to the space.


Guiding to the second floor an 'sculpture like' marble stairs connect the entrance with 4 flexible meeting rooms by the mezzanine, which allow clients to have group discussions, presentations and events.


Carefully designed art pieces and sculptures has been placed in each corner of the restaurant, warm lights, textures and a high contrast between dark background and yellow metals, fabrics and stones complete an atmosphere which is sophisticated, relax, casual, modern and elegant.


The menu composed by western food with selected Asian fusion by the Italian chef also offer delicate sweets and desserts.


  • Project Year
    2018
  • Location
    Beijing, China
  • Area
    442 ㎡
  • Architects
    AE Architects
  • Photographs
3 / 10